Kur'an kursları arası futbol maçı yapıldı

Antalya'nın Demre ilçesinde Yaz Kur'an Kursları etkinlikleri çerçevesinde başlatılan spor faaliyetleri kapsamında Merkez Bayrakçı Cami ve Büyükkum Cami öğrencileri futbol maçında buluştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2012 22:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Programa Demre Vaizi Aydın Öçalan ve Bayrakçı Camii Müezzini Hamit Üregil de katıldı. Büyükkum Cami İmam Hatibi Musa Görer, "Yaz Kur'an kurslarında spor yapıyoruz" etkinliğini hayata geçirerek, Merkez Bayrakçı ve Büyükkum olarak iki camii kursumuzun iştiraki ile bu organizeyi hayata geçirdik. Halı saha spor tesislerinde yapılan maç, amacına uygun olarak dostluk içerisinde geçerek, gençler arasında kardeşlik duygularını pekiştirmeye vesile oldu. Yapılan bu tür etkinlikler; Kur'an kursuna giden öğrencilere Kur'an kursunu daha cazip hale getirmektir." dedi.

Merkez Bayrakçı Camii İmam Hatibi Muhammet Çatıkkaş ise; "Öğrencilerimiz hem Kur'an öğrensinler hem de spor yapsınlar. Gençleri spor etkinliklerine yönlendirerek onların yaz tatillerini daha iyi değerlendirmelerine imkan hazırlamış oluyoruz. Aynı zamanda öğrencileri camilere gitmeye teşvik etmiş oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber