Ereğli'deki kazada araç dereye uçtu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında çarpışan iki araçtan biri Kabasakal Deresi'ne uçtu. Kazada yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 11:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, dün gece 23.00 sularında Ereğli Yeşiltepe yolunda meydana geldi. Ereğli'den Yeşiltepe istikametine giden 67 AC 608 plakalı otomobilin sürücüsü Cafer Altay, önünde giden Yüksel Ertürk idaresindeki 67 LY 452 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Cafer Altay, önce kaldırıma çıktı daha sonra Kabasakal Deresi'ne uçtu.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yolda sürücüler sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, iki sürücüyü ve Yüksel Ertürk'ün aracında bulunan yolcuyu muayene etti. Kazada yaralı olmayınca sağlık ekipleri olay yerinden ayrıldı.

Sürücü Yüksel Ertürk, ?Biz normal yolumuzdan gidiyorduk. Kütleme oldu. Sonra da dönmeye başladık.? diyerek yaşadığı olayı polise anlattı. Trafik ekiplerinin hazırladığı tutanağın ardından dereye uçan araç çekici ile kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber