Balkanlıoğlu, SBS'de 500 puan alan öğrencileri ödüllendirdi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, saat hediye etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 18:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balkanlıoğlu, öğrencilere bol bol kitap okumalarını, hafızalarını geliştirmelerini önerdi.

2012 yılı 8. sınıflar SBS'de dereceye giren ve 500 tam puan alan öğrenciler, Buse Akman, Anıl Yarkın Sıvacı, Mevlüt Yavuz ve Ahmet Faruk Kenar, öğretmenleri ve velileri eşliğinde Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın da hazır bulunduğu ziyarette öğrencilerle sohbet ederek, başarılarını kutlayan Balkanlıoğlu, bu başarıların Afyonkarahisar için çok önemli olduğunu belirterek, başarıda büyük emekleri olan öğretmen ve öğrenci velilerine teşekkür etti.

Balkanlıoğlu, ?İlimizi en iyi şekilde temsil eden bu yavrularımızı, onları yetiştiren anne babaları, öğretmenlerimizi ve okul idarecilerimizi gönülden tebrik ediyorum. Görev süremin büyük bir bölümünü eğitim sorunlarına ayırmaya gayret ediyorum. Tüm çabamız Afyonkarahisar'ın başarıyı yakalaması ve eğitim düzeyinde hak ettiği noktalara varmasıdır. Takdir edersiniz bu öğretmenlerin ve idarecilerin tek başlarına başarabilecekleri bir iş değil. Anne babalara da ciddi sorumluluklar düşüyor.? dedi.

Öğrencilerle teker teker sohbet eden ve ileriye yönelik hedeflerini soran Balkanlıoğlu, öğrencilere bol bol kitap okumalarını, hafızalarını geliştirmelerini önerdi. En değerli şey olan zamanı iyi kullanmalarının gerektiğini söyleyen Balkanlıoğlu, öğrencilere birer kol saati hediye etti.

Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın da Afyonkarahisar'ın eğitim seviyesindeki başarısının gün geçtikçe arttığını belirterek, öğrencilere ve ailelerine başarılarının devamını diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber