Sındırgı'da bayramlaşma töreni

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde her bayram yapılan bayramlaşma töreni bu yıl erken yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 20:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sındırgı Kaymakamı Hüseyin Çelik kurum amirlerinin bayramda şehir dışına gidecek olmasından dolayı bayramlaşma töreninin öne aldıklarını açıkladı.

Sındırgı Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan bayramlaşma törenine İlçe Kaymakamı Hüseyin Çelik, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Alper Akça ve diğer kamu kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Bayramda şehir dışına gideceklerin bayramlaşma töreninden dolayı gidemediklerini belirten Kaymakam Çelik, " Bayramlaşma törenleri kanunlarda yeri olmasa da geleneklerimizde var. Bayramlarda şehir dışına çıkacak müdürlerimiz sırf törenden dolayı sıkıntı çekiyor. Onun için bayramlaşma törenini erkene aldık. Bugün bayramlaşma törenini iftardan sonra yapmayı düşünüyorduk ancak bazı müdürlerimizin mesai biter bitmez şehir dışına gidecekleri için bayramlaşmayı saat 17.00'ye aldık. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramını kutlarım." dedi.

Bayramda gerekli emniyet tedbirlerinin alınıp alınmadığını soran Kaymakam Çelik, "Sındırgı küçük yer olduğu için bir sorun çıkmıyor. Ama yinede önlem almakta fayda var." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber