Iraklı hasta ve savaş mağdurlarına bayram ziyareti

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçedeki hasta, yaşlı ve engellileri ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2012 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Uzun, Irak'ta iç savaşta yaralanan ya da hastalanan Iraklı vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek karanfil takdim etti.

Beylikdüzü'nde bayramlaşma programları devam ediyor. Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçedeki hastanelere, omurilik felçlilerine ve huzur evlerine ziyaretlerde bulundu. Beylikdüzü Medicana Hastanesi'nde tedavi gören vatandaşları tek tek odalarında ziyaret eden Başkan Uzun'un dikkatini en çok Iraklı çocuk ve vatandaşlar çekti. Irak'ta yaşanan iç savaş nedeniyle hastalanan ya da yaralanan çocuk ve yetişkinlerin tedavilerinin yapıldığı hastanede Başkan Uzun, hastaların her birine geçmiş olsun dileklerini ileterek karanfil takdim etti.

İlçede bulunan Avrupa Huzurevi ve Hüsnü Ayık Omurilik Felçlileri Rehabilitasyon Merkezi'ni de ziyaret eden Başkan Yusuf Uzun buralarda da vatandaşlarla hasbihal etti. Bu tür ziyaretlerin hiç aksatılmadan yapılması gerektiğini dile getiren Başkan Uzun ?Hepimiz bir gün yaşlanacağız, başımıza her an her şey gelebilir, engelli bir birey haline gelebiliriz. Bu vatandaşlarımızı hem bu güzel günlerde, hem de her zaman ziyaret ederek hallerini hatırlarını sormalıyız. Onları yalnız bırakamayız? dedi.

Huzurevindeki vatandaşlar da Başkan Uzun'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Ramazan'ın renkli yaşandığı ilçedeki sokak iftarlarının birçok insanı bir araya getiren güzel bir organizasyon olduğunu da ifade ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber