Yarasını unuttu, eşyalarına koştu

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralanırken, sağlık ekipleri tarafından kurtarılan minibüsün şoförü, kafasındaki yaraya aldırmadan cep telefonlarını almaya çalıştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ağustos 2012 19:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Mimarsinan kasabasında meydana gelen trafik kazasında, ilk olarak 07 UJ 337 plakalı otombilin trafik levhalarına çarparak kaza yaptığı öğrenildi.

Daha sonra, yol yapım çalışması nedeniyle tek şeride düşen yolda, 21 ES 591 plakalı minibüs ile 35 ETM 87 plakalı TIR'ın çarpıştı. Çarpışma sonrasında minibüste bulunan 10 kişinin yaralandı. Vatandaşların ihbarı sonrasında olay yerine 112, itfaiye ve sivil savunma ekipleri sevk edildi.

Kaza sonrasında minibüste bulunan yaralılar 112 ekipleri ile birlikte Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi ve özel hastanelere kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri tarafından minibüste sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü M.Ö. 112 ekipleri tarafından kafasına yapılan tampon sonrasında yeniden aracına döndü. M.Ö. kafasındaki kanayan yarasına aldırmadan minibüste kalan cep telefonlarını almaya çalıştı. 112 ekiplerinin, ?Gel seni hastaneye götürmemiz gerekiyor. Olay yerinde polis ekipleri var, cep telefonlarını ve eşyalarını onlar sana getirir? demesine rağmen hurdaya dönen minibüsün içine giren M.Ö. cep telefonlarını aldıktan sonra ambulansa bindi.

07 UJ 337 plakalı otomobilin sürücüsü, kendisinin trafik levhalarına çarptığını ve otomobilini kenara çektiğini söyleyerek, ?Sürücüler galiba beni görmediler. Benden yarım saat sonra da bu kaza meydana geldi. Daha sonra yaralıları çıkararak ambulanslara koyduk? diye konuştu.

Yetkililer, kaza ile ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber