Erkek arkadaşı tarafından parkta defalarca bıçaklandı

Burhaniye'de parkta birlikte yaşadığı iddia edilen erkek arkadaşı tarafından bıçaklanan kadın tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 21:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yakalanan zanlı gözaltına alınırken, yaralı kadının hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Burhaniye'nin Bahçelievler Mahallesi Gençlik Parkı yakınında meydana gelen olayda, iddiaya göre; Serpil Demir (41), bir süredir birlikte yaşadığı Hayati Yavaş (62) isimli kişiden ayrılmak istedi. Demir ve Yavaş, Gençlik Parkı yakınlarında tartışmaya başladı. Öfkelenen Hayati Yavaş, birlikte yaşadığı Demir'i 3-4 yerinden bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleriyle göğsünden ve sırt bölgesinden ağır yaralanan talihsiz kadın, çağırılan 112 Acil Servis ambulansı ile Burhaniye Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi edildi.

Olaydan hemen sonra emniyet müdürlüğü ekiplerince yakalanan zanlı Yavaş, gözaltına alındı. Yavaş'ın bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Ayrılmak istediği kişinin bıçak darbeleriyle yaralanan Demir'in hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan, bundan yaklaşık iki hafta önce de bir kadın yine parkta ayrılmak istediği eşi tarafından onlarca kişinin gözü önünde bıçaklanarak ağır yaralanmıştı. Öfkeli koca tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber