Ortopedi uzmanı doktor evinde ölü bulundu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da özel bir hastanede görevli Ortopedi Uzmanı Dr. Vural Akkoç, evinde ölü bulundu. Kitap okuduğu masanın üzerine yığılmış vaziyette bulunan, yetişkin iki çocuk babası Dr. Akkoç'un kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

Dr. Akkoç, dün öğleden sonra çalıştığı hastaneden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Hastanedeki hekim arkadaşları bugün öğle saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Damla Sokak üzerindeki evine gitti. Zaman zaman eve temizliğe gelen kadından evin anahtarını alan arkadaşları, içeriye girdiklerinde Dr. Akkoç'un cansız bedeniyle karşılaştı. Kitap okurken masa üzerine yığılan Akkoç'un kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Dr. Akkoç'un biri doktor iki çocuğu bulunduğu, eşi Ayla Akkoç'un ise İspanya'da olduğu için evde tek başına kaldığı öğrenildi. Dr. Vural Akkoç'un Akkoç'un ölüm haberini alan babası Osman (87) ile annesi Nuriye Akkoç (85) eve geldi. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri evde incelemelerde bulundu. Akkoç'un kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber