Maket kitap başvuru süresi sona eriyor

Türkiye'den ve dünyadan, amatör ve profesyonel tüm fotoğraf meraklılarının büyük ilgi gösterdiği Bursa Fotofest 2012'de, 'Maket Kitap/Book Dummy' yarışması için başvurular 15 Eylül Cumartesi günü sona eriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 16:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ortadoğu ve Doğu Avrupa'nın en büyük fotoğraf festivali olan Bursa Fotofest 2012; bu yıl 'İnsanlığın İzleri' konu başlığıyla gerçekleştiriliyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği işbirliğiyle, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın ana sponsorluğunda düzenlenen festival çeşitli yarışmalara ev sahipliği yapıyor. Fotoğraf kitabını tamamlama aşamasına gelmiş fotoğrafçılara kitaplarını yayınlatma fırsatı sunan Maket Kitap Yarışması'nın seçici kurulu, uluslararası yayıncılar ve Türk uzmanlardan oluşuyor.

Bursa Fotofest 2012 kapsamında düzenlenen yarışma için son başvuru tarihi 15 Eylül Cumartesi olarak belirtildi. Seçici kurulun, bu tarihe dek kabul edilecek başvurular arasından seçeceği maket kitap, Bursa Fotofest 2012 tarafından da basılarak yayınlanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber