Kaza sonrası iki otomobil alev topuna döndü

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında iki otomobil alev aldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 19:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında iki otomobil alev aldı. Araçlarda bulunanlar, vatandaşların yardımıyla çıkarıldı.

Edinilen bilgilere göre, Gaziantep-Şanlıurfa karayolunun Günaltı köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, Ahmet Ekinci (47) idaresindeki 27 B 3895 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Hüseyin Sertkaya (37) idaresindeki 63 LD 908 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza sonrası uçuruma yuvarlanan her iki otomobil de bir anda alev aldı. Kazayı gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirip alev alan otomobillere koştu. Araçlarda bulunanlar, vatandaşların yardımıyla çıkarıldı. Yaralı sürücü Ahmet Ekinci, otomobilde bulunan Mahli Ekinci ve İbrahim Yılmaz olay yerine gelen ambulanslarla Nizip Devlet Hastanesi'ne, diğer otomobildeki sürücü Hüseyin Sertkaya (37) ile İsmail Sertkaya (18) ise Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Alev topuna dönen otomobiller, olay yerine gelen Nizip Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber