Vali, emniyet müdürüne yeni tayin yerinde başarılar diledi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Samsun Emniyet Müdürlüğüne tayini çıkan Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli'yi makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2012 10:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beraberinde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Afyon Kocatepe Üniversitesi(AKÜ) Rektörü Prof.Dr. Mustafa Solak ile birlikte emniyet müdürünü makamında ziyaret eden Balkanlıoğlu, 2010 yılından bu yana Afyonkarahisar'da yaptığı başarılı hizmetlerinden dolayı Türkmenli'ye teşekkür etti. Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli'nin, Samsun'da da başarılı çalışmalarının devam edeceğine inandığını belirten Balkanlıoğlu, birlikte yapılan başarılı hizmetlerden dolayı da Türkmenli'yi kutladı.

Balkanlıoğlu, "Afyonkarahisar'da hem oluşabilecek olaylara karşı hem de oluşan olaylara müdahale etme konusunda başarılı çalışmalar yapan müdürümüzü istemeyerek de olsa yeni görev yerine uğurlayacağız. Bu münasebetle başarılı çalışmalarından ve Afyonkarahisar'a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Türkmenli'ye teşekkür ederek, yeni görev yerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.'' dedi.

Ziyarette hazır bulunan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve AKÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Solak da Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli'ye yeni görev yerinin hayırlı ve uğurlu olması ve başarılarının devamı temennisinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber