27 Eylül 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2012 09:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Pakistan'ın Pencap eyaleti Başbakanı Şahbaz Şerif ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek. (14.00-15.00-16.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Muğla'da temaslarda bulunacak. İlk olarak valiliği ziyaret edecek olan Arınç, Kapalı Spor Salonu ve Uygulama Oteli'nin açılışını yapacak, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2012-2013 akademik yılı açılış törenine katılacak, basın yayın ve enformasyon il müdürlüğü ile AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek. (11.30-16.40)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, OSBÜK ve ABD Büyükelçiliği'nin Ankara'da düzenlediği Enerji Verimliliği Toplantısı'na katılacak. (09.30)

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara'da Yol Kenarı Denetim İstasyonları için alınan araçların dağıtımına katılacak. (09.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ankara'da Ekonomik Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılacak, Akaryakıt Kaçakçılığı İle Mücadele Üst Kurulu Toplantısı'na başkanlık edecek. (16.00-18.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Çanakkale'de yeni teşvik sistemiyle ilgili toplantıya katılacak, Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret edecek. (10.00-13.00)

Cumhuriyet Halk Partisi yeni dönem çalışmaları için Ankara Büyük Anadolu Otel'de kampa giriyor. Kamp açılışında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu bir konuşma yapacak. (10.00)

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Hatay'da temaslarda bulunacak. Destici, valiliği, belediyeyi, emniyet müdürlüğünü ve bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edecek. (10.00-17.00)

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) Başkanı Aziz Akgül, kadınların ekonomiye katılımını artıracak yeni projenin detaylarını basın toplantısı ile kamuoyuna açıklayacak. (10.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Kazakistan Senatosu Başkanı Kayrat Mami ile görüşecek ve Senato üyelerine hitaben bir konuşma yapacak. Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev tarafından kabul edilecek olan Çiçek, Kazakistan Meclis Başkanı Nurlan Nigmatulin ile görüşecek. Atatürk heykeline çelenk koyacak Çiçek, Türkiye'nin Astana Büyükelçiliği'ni ziyaret edecek ve daha sonra Astana valisi İmangali Tasmagambetov ile valilikte görüşecek.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Doğu Akdeniz Üniversitesi ( DAÜ) 2012 - 2013 Akademik Yılı açılış töreni katılarak ilk dersi verecek. Beşir Atalay, KKTC Meclis Başkanı Hasan Bozer ve Başbakanı İrsen Küçük ile de görüşecek.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, BM Genel Kurulu toplantıları için geldiği ABD'de temaslarda bulunuyor.

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Özbekistan Cumhurbaşkanı İslam Kerimov'un büyük kızı Gülnara Kerimova, tarihi Buhara'da renkli bir klip çekti. Özbekistan, geçtiğimiz günlerde yayınlayan bu klibi konuşuyor.

Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, seçimli genel kurulla ilgili İstanbul Levent'teki TSYD Genel Merkezi'nde basın mensuplarının sorularını cevaplandıracak. (11.00)

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur eleme maçlarına aralarında Ankara Demirspor-Sanica Boru Elazığspor, Trabzon Kanuni - Sivasspor ve Mersin İdman Yurdu-Siirtspor maçlarının da bulunduğu oynanacak 32 karşılaşma ile devam edilecek. (14.30-18.00-20.30)

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Orduspor maçının son çalışmasını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacak ve öğleden sonra da Samsun üzerinden bu şehre gidecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber