SİSİAD, işadamlarına eğitim semineri verdi

Sincan Etimesgut Sanayici ve İşadamları Derneği (SİSİAD) tarafından gerçekleşen eğitim seminerinde işadamlarına, ?Kişisel ve Kurumsal İmaj Yönetimi, Medeni İlişkilerde İlk Adım, Toplantı Kültürü ve Protokolü ve Protokol Ziyaretlerindeki İnce Davranışlar' gibi birçok konuda eğitim verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 17:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SİSİAD'ın düzenlediği seminer, Boss Otel'de gerçekleşti. Bölge işadamlarının yoğun katılımıyla gerçekleşen eğitim seminerinde şu konu başlıkları işlendi: "Kişisel ve Kurumsal İmaj Yönetimi, Medeni İlişkilerde İlk Adım, Toplantı Kültürü ve Protokolü, Protokol Ziyaretlerindeki İnce Davranışlar, Örgütlerde Yönetim Davranışları, Konukların Karşılanması, Ağırlanması ve Uğurlanması, Yemekte Nezaket ve Görgü Kuralları, İş İlişkilerinde Konuşma Kuralları, Umumi Yerlerde Görgü Kuralları."

Eğitimci Suna Okur, insanda ilk izlenimin kolay kolay değişmeyeceğini, beden dilinin çok güçlü bir iletişim aracı olduğunu vurguladı. İş adamlarına Osmanlıdan örnekler veren Okur, "İyi yönetici, iyi bir kelam ve iyi bir kalem sahibidir." diye konuştu. İşadamlarının konuşurken nelere dikkat etmesi gerektiğine işaret eden Okur, ayrıca iş adamlarının iş hayatında, toplantı ortamlarında, protokolde nasıl davranması, sosyal alanlarda nelere dikkat etmesi gerektiği hususunda çeşitli bilgiler verdi.

Eğitim sonunda bir konuşma yapan SİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Toprak ise "Bu yıl içerisinde bu düzeyde üyelerimize fayda sağlayacağını düşündüğümüz konularda her ay bir eğitim programı düzenlemeyi planlıyoruz." dedi. Eğitim sonunda katılımcılar katılım belgelerini Eğitimci Suna Okur'dan aldılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber