'Suriye ile yaşanan gerginlikte provokasyonlara prim verilmemeli'

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Türkiye ile Suriye arasındaki gerginliğin savaşa dönüşmemesi gerektiğini belirtti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 14:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aslan, ?Provokasyonlara asla prim verilmemeli ve olaylara itidalle yaklaşılmalı.? dedi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, GTO'yu ziyaret etti. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Meclis Başkanı Zeki Yağcı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Albay Arslan, bölgedeki gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Albay Adnan Arslan'ın GTO'yu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Sizi GTO çatısı altında görmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Oda olarak İl Jandarma Komutanlığı'nın yürüteceği çalışmalara maddi ve manevi her türlü katkıyı sunmaya hazırız.? dedi.

Aslan, Türkiye ile Suriye arasında yaşanılan gerginliğin bölge illerine olumsuz yansımaları olduğunu, ekonomi ile birlikte asayişin de olumsuz etkilendiği yönünde duyumlarının olduğunu ifade etti. Başkan Aslan, Suriye'deki olayların bir an önce son bulmasını ve özellikle Türkiye ile Suriye arasındaki gerginliğin savaşa dönüşmemesi gerektiğini belirterek, ?İki ülke arasında bir gerginlik yaşanıyor. Bu gerginliğin savaşa dönüşmemesini temenni ediyoruz. Provokasyonlara asla prim verilmemeli ve olaylara itidalle yaklaşılmalı.? diye konuştu.

Albay Arslan da, kentin huzur ve asayişini en etkin bir şekilde sağlamak için çalıştıklarını dile getirdi. Arslan, ?Çalışmalarımız sırasında sizlerin sağlayacağı özellikle moral desteği sonuca gitmemizde bizleri motive edecektir. Amacımız Gazianteplilerin huzur içerisinde yaşamını sürdürebilecekleri bir ortamının tesisine katkı sunabilmektir. Önümüzdeki dönemde kentteki tüm kurum ve kuruluşlarla el ele vererek bunu başaracağımıza inanıyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber