Çanakkale'de cinayet

Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir adam, kendisinden boşanmak isteyen eşini tüfekle ağır yaralarken, kayınvalidesini ise öldürdü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2012 21:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, boşanmak istediği eşi B.I'dan ayrılan Filiz I., 3 gün önce 2 oğluyla birlikte Ada Mahallesi Sümbül Sokak'ta bir eve taşındı. Eşinin izini bulan B.I, arka odanın pencere camından girdiği evde, kayınvalidesi Ümmiye Kaya'yı tüfekle vurarak öldürdü. Ardından eşi F.I'yı ağır yaraladı. Biga Devlet Hastanesi'ne kaldırılan F.I., burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Polis tarafından yakalanarak gözaltına alın zanlı B.I., sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.


Biga ilçesinde, kayınvalidesini öldürüp, eşini ağır yaraladığı öne sürülen zanlı tutuklandı.

Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan B.I, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, zanlının olayda kullandıktan sonra Kocabaş Deresi'ne attığı iddia edilen tüfek, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği personeli tarafından yapılan aramalara rağmen bulunamadı.

Eşi B.I'dan boşanmak isteyen Filiz I, 3 gün önce 2 oğlu ve annesi Ümmiye Kaya ile Ada Mahallesi Sümbül Sokak'ta ayrı bir eve taşınmıştı. Pompalı tüfekle geldiği eve camı kırarak giren B.I, kayınvalidesi Kaya'yı öldürmüş, eşi Filiz I'yı ise ağır yaralamıştı.

Muhabir: Serten Akkaya / Mehmet Bayer

Yayıncı: Erdem Gültekin

AA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber