Döviz bürosuna duvar delerek girmişler

Karaköy'de bir döviz bürosuna yan binanın duvarını delerek girdikten sonra oksijen kaynağı ile kestikleri kasada bulunan 200 bin lira, 150 bin dolar ve 50 bin EURO çaldıkları iddia edilen 4 kişi polis tarafından yakalandılar.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Ekim 2012 09:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Suçlamaları kabul etmeyen zanlılar güvenlik kamera görüntülerini gösteren polise ?Biz tesadüfen oradan geçiyorduk.? dedikleri öğrenildi. Mahkeme dört kişiyi tutukladı.

Karaköy, Bereketzade mahallesi, Midilli sokak üzerinde bulunan döviz bürosunda 10 Ağustos 2012 tarihinde meydana gelen olayda kasayı oksijen kaynağı ile kesen hırsızlar 200 bin lira, 150 bin dolar ve 50 bin EURO'yu alarak kaçmışlardı. Polis olaydan sonra yaptığı soruşturmada zanlıların önce yan binaya girdiklerini daha sonra duvarı delerek döviz bürosunun içinde ulaştıkları öğrenildi. Burada oksijen kaynağı ile kasayı açan zanlıların daha sonra paraları alarak kaçtığı belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada polis güvenlik kamera görüntülerini incelediğinde hırsızların birkaç gün önceden keşif yapmaya geldiklerini belirledi. Bu görüntüleri eski sabıkalıların resimleriyle karşılaştıran polis önceki gün olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Yasin B., Uğur Y., Mahmut G. ve Salih K.'yı gözaltına aldı.

Hırsızlık Büro Amirliğinde haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen 4 kişinin, güvenlik kamera görüntülerinde kendilerine gösterildiğinde ?Biz tesadüfen oraydık.? dedikleri öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildiler. Mahkeme 4 zanlıyı tutukladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber