Kırşehir'deki kazada yaralanan 22 öğretmenin isimleri belirlendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 20:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırşehir'de devrilen midibüsteki Türk ve yabancı uyruklu 22 öğretmenin isimleri belirlendi.

Nevşehir'in Göreme ilçesinden Ankara'ya seyir halinde iken Kırşehir-Ankara karayolu üzerindeki Kaman yol ayrımında devrilen Tarık Koşar'ın kullandığı 06 DR 4307 plakalı midibüste bulunan öğretmenlerin Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavileri devam ediyor.

Kazada, Türk öğretmenler Mustafa Yelen, Bülent Küpel, Cüneyt İlbars, Alp Koray Çolak, Sevcan Acar, Ebru Eren Deniz, İlke Eylül Yeren, Sema Kaya, Sedat Kaya, Muhammet Acar ile, Almanya, Avusturya, Portekiz ve Romanya uyruklu öğretmenler Gessiona Jadder, Gerald Stachl, Martin Frast, Ameliya Yakanu, Paulo Moriha, Paulo Entünis, Packcu Andrea, Andrea Bulezalu, Mariana Muthame, Budescu Anea ve Eduardo Divas ve Glora Muthame'nin yaralandığı öğrenildi.

Portekiz uyruklu Muthame'nin dışındaki yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

İl Sağlık Müdürlüğü 112 Şube Müdürü Umut Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazadan hemen sonra yaralıların 9 ambulansla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildiğini söyledi.

Şimşek, ambulansların 8 dakikada Kaman yol ayrımına ulaşmasının yabancı öğretmenler tarafından takdir edildiğini dile getirdi.

Kırşehir-Ankara karayolu Kaman yol ayrımı yakınlarında midibüsün devrilmesi sonucu Türk ve yabancı uyruklu 22 öğretmen ile sürücü yarlanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber