Karabük'te ASDEP başarıyla uygulandı

Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) Karabük'te başarıyla uygulandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2012 16:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Proje kapsamında il genelinde 23 bin hane ASDEP personeli tarafından ziyaret edildi. 11 bin 133 hane görüşmeyi kabul ederek form doldurdu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin nezdinde pilot uygulama olarak Karabük ve Kırıkkale İllerinde uygulanmakta olan Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP), Karabük Merkez ve 5 İlçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından Karabük Merkez Vakfı ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün koordinatörlüğünde 08 Nisan 2012 tarihinde başladı.

Vali İzzettin Küçük, pilot uygulama olarak Karabük'te başarıyla gerçekleştirilen ASDEP projesi kapsamında görev yapan personeli kabul ederek onlara başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Valilik toplantı salonunda Vali İzzettin Küçük başkanlığında gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Erkan Çapar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Durmuş Ali Daldallı, Karabük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Erdal Üngören ve ASDEP projesinde görev alan personel katıldı.Toplantıda bir açıklama yapan Erdal Üngören projenin son durumu ile ilgili olarak bilgiler verdi. Üngören, "Yedi aylık süre içinde ilimizin aşağı yukarı çok önemli bir kısmının fotoğrafını çektik. Hane hane gezerek, ailelerin mevcut durumlarını inceledik. Bunda çok büyük emek ve pay sahibisiniz. Çok kıymetli çalışmalar yaptınız. Bu veriler, bundan sonraki çalışmalarımıza ışık tutacaktır. Pilot il olarak Karabük'te sizler tarafından alan çalışması şeklinde yürütülen bu işe şimdilik nokta koyuyoruz. Pilot iki ilden biri olan Karabük'te projeyi başarılı bir şekilde sürdürdük. Sizler özveriyle sabahtan akşama kadar sabırla bu çalışmayı sürdürdünüz. Ben tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber