14 Kasım 2012'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 14 Kasım 2012 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, saat 12.00'da Kosova Cumhuriyeti Büyükelçisi Avni Spahıu Çankaya Köşkü'nde güven mektubunu sunacak.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 11.00'da parti genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılacak.

TBMM gündemi

- TBMM Genel Kurulu'nda saat 14.00'te MHP'nin, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hakkında verdiği gensoru önergeleri görüşülecek.

- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda saat 10.00'da, Ekonomi Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın 2013 yılı bütçeleri ele alınacak.

- TBMM KİT Komisyonu, Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme AŞ'nin 2009-2010 hesaplarını görüşecek.

- TBMM Dışişleri Komisyonu'nda saat 11.00'de bazı ülkelerle imzalanan anlaşmaların uygun bulunduğuna dair kanun tasarılarını ele alacak.

Başbakan yardımcıları ve bakanların programları

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, saat 10.00'da Çırak Eğitimi ve Öğretimi Vakfının düzenlediği, 2 bin çırak öğrenciye elbise ve kırtasiye malzemesi dağıtım törenine katılacak, saat 10.30'da Makine İmalat Teknolojileri İhtisas Organize Sanayicileri Derneğini ziyaret edecek.

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, saat 10.30'da PEN International Yönetim Kurulu üyelerini kabul edecek, saat 11.00'da MCD Gençlik Kulübünün ''Göz Kulak Oluyoruz'' projesi CD dağıtım ve ödül törenine katılacak, saat 11.30'da AK Parti 79.Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılacak, saat 19.00'da Polonya Ulusal Bağımsızlık Günü ve Silahlı Kuvvetler Günü resepsiyonunda bulunacak.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, saat 11.30'da Çocuk Hakları konulu resim sergisinin açılışını yapacak, saat 14.15'te Bakanlığı ile TOBB arasındaki protokol imza törenine katılacak.

- GAP Eylem Planı İzleme Değerlendirme Toplantısı, saat 09.00'da Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz başkanlığında yapılacak.

- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Muradiye külliyelerinde yapılacak restorasyon çalışmalarına ilk harcı atacak. Bakan Günay, saat 19.30'da Ankara'da Polonya Milli Günü Resepsiyonu'na katılacak.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 13.30'da partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek.

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, saat 11.30'da Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Dr. Tanas Hovari'yi ziyaret edecek.

- Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, saat 11.00'da parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Dünya Diyabet Günü dolayısıyla, Diyabet Parlamentosu 2012 yılı toplantısı düzenlenecek.

- TOBB'un, Gaziantep'e 16 derslikli Fen Lisesi öğretim binası, 200 kişilik öğrenci yurdu, spor salonu ve 10 daireden oluşan öğretmen lojmanı inşa etmesine ilişkin protokol, saat 14.15'te TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katılacağı törenle TOBB ve Gaziantep Valiliği arasında imzalanacak.

- TÜİK, saat 10.00'da 3. döneme ilişkin kırmızı et üretim istatistiklerini açıklayacak.

- Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi tarafından, saat 10.00'da düzenlenen ''Türkiye 12. Enerji Kongresi ve Sergisi'' etkinliği gerçekleştirilecek.

- IDEF 2013 Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'na ilişkin, saat 18.30'da basın toplantısı düzenlenecek.

- Gazi Üniversitesi'nde, saat 09.30'da ?Eğitimci Gözüyle Yeni YÖK Tasarısı? konulu panel gerçekleştirilecek.

- Dünya Diyabet Günü etkinlikleri kapsamında, saat 10.00'da Abdi İpekçi Parkı'nda bir çadır kurularak diyabet hastalığı hakkında bilgi verilecek.

- DİSK üyeleri, saat 12.00'da Almanya Büyükelçiliği önünde basın açıklaması yapacak.

- Türk Harb-İş üyeleri, saat 19.00'da Ankara 1 Nolu Şube önünde basın açıklaması yapacak.

- DİSK, saat 09.00-10.00'da Topkapı'da Avrupa'daki 14 Kasım ?Avrupa Eylem ve Dayanışma Günü? nedeniyle iş bırakma ve basın açıklaması yapacak.

- İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, saat 09:30'da Eminönü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde 1999 Marmara depremi ve 2009 yılında İstanbul'da meydana gelen sel felaketinde evleri zarar gören afetzedeler için düzenlenecek olan ev kurası çekimine katılacak.

- Saadet Partisi İstanbul İl Kadın Kolları, saat 10.45'te Edirnekapı'da ?Yeni Anayasa? çalışmaları hakkında basın açıklaması yapacak.

SPOR GÜNDEMİ

-----------------------

- A Milli Futbol Takımı, 89 yıllık tarihindeki 500. maçında yarın Danimarka ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak maç saat 21.00'de başlayacak.

- Galatasaray Spor Kulübü Kasım Ayı Divan Toplantısı, saat 12.00'de Dedeman Oteli Pınar Salonu'nda gerçekleştirilecek.

- Türkiye Süper Lig Profesyonel Futbol Kulüpleri Vakfı'na (Kulüpler Birliği) Proje kapsamında, Barilla Gıda yönetiminin iştirakiyle Türk sporu ve sporcularının sağlıklı ve dengeli beslenmesi amacıyla üretilen Filiz Performansın lansman tanıtımı Ceylan InterContinental İstanbul'da yapılacak.

- Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasında KDÇ Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına saat 11.00'de gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

- Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında, 17 Kasım Cumartesi günü, deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 18.00'de yapacağı basına kapalı antrenmanla sürdürecek.

- Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında, MP Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını saat 10.30'da basına kapalı antrenmanla sürdürecek.

- Trabzonspor, Orduspor ile oynayacağı Karadeniz derbisinin hazırlıklarını sürdürecek.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kosova Büyükelçisi Avni Spahıu'nun güven mektubunu kabul edecek. (12.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AK Parti İl Başkanları Toplantısı'na katılacak. (11.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde incelemelerde bulunacak.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Ekonomik İşbirliği Tarım Bakanları Antalya Toplantısı'na katılacak. (17.30)

GAP Eylem Planı İzleme-Değerlendirme Toplantısı, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz başkanlığında, Ankara'da Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Konsey Salonu'nda yapılacak. Toplantı öncesinde Bakan Yılmaz, basına hitap edecek. (09.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ankara'da 'Çocuk Hakları' konulu resim sergisinin açılışına katılacak. (11.30)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Bursa'da Muradiye Külliyesi restorasyon çalışmaları başlangıç törenine katılacak, ?Kültür Varlıklarının Ortaya Çıkarılması ve Korunmasında Sürdürülebirlik' konulu panele katılacak. Bakan Günay'a, Uludağ Üniversitesi tarafından fahri profesörlük verilecek. (11.00-13.30)

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Ergenekon davasının bugünkü duruşmasında gizli tanık 9'un dinlenmesi bekleniyor. (09.30)

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1999 Marmara depremi ve 2009 yılındaki sel felaketinde evleri zarar görenler için yapılan konutların kura çekim törenine katılacak. (09.30)

Anadolujet öncülüğünde, Adana Sanayi Odası ve Türk Hava Yolları Adana Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ?Aile Şirketlerini 6Q ile Yönetme Rehberi' konulu söyleşi gerçekleştirilecek. (15.00)

Adana Ticaret Odası ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) işbirliğiyle düzenlenen; Rusya Federasyonu Büyükelçisi Vladimir İvanovskiy ve Büyükelçilik Ticaret Mümessili Tofik Meliko'nun da katılacağı ?Rusya Federasyonu Ülke Sohbet Toplantısı' gerçekleştirilecek. (14.00)

Adana Kemal Serhadlı Polis Okulu, Kızılay'la birlikte 1.5 ton (3333 ünite) kan toplamak için kampanya başlatıyor. (14.00)

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı kabul edecek. Lefkoşa

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

A Milli Futbol Takımı, Danimarka ile özel maçta İstanbul'da karşı karşıya gelecek. (21.00)

Galatasaray Spor Kulübü, olağan aylık divan kurulu İstanbul Dedeman Otel'de yapılacak. (12.00)

U20 Milli Takımı, Danimarka U20 Milli Takımı ile Gebze'de özel maçta karşı karşıya gelecek. (13.30)

İHA-CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber