Uslanmaz kardeşler yine yakalandı

Adana'da bu yıl 28 kez hırsızlık suçundan yakalanan ancak serbest kalan, hırsızlık yaparken de sürekli kendilerini yaralayan iki kardeş, yine yakayı ele verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2012 09:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uslanmaz hırsızlık zanlısı iki kardeşin karıştığı son olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Belediyevleri Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir eve girmeye çalışırken fark edilen Ertan T. (27) ve Erhan T. (21) kardeşler kaçmaya çalıştı ancak kaçarken Ertan T. düşerek kafasını merdivenlere çarptı. Vatandaşın haber vermesiyle kısa sürede olay yerine gelen polis ekibi, şşahısları yakalayarak emniyete götürdü. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği'nde sorguya alınan şahısların bundan önce de Seyhan ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde, daha önce Tellidere Mahallesi'nde hırsızlık yaparken yakalandığı ortaya çıktı. Kardeşlerin bu yıl içerisinde toplam 28 kez hırsızlık suçundan yakalandığı ancak tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldığı ve toplam 117 suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

31 Temmuz günü Tellidere Mahallesi'nde bir eve giren Ertan T., ev sahibi tarafından fark edilince balkondan atlamış, ev sahibi de kafasına saksı atmıştı. Saksıdan kafası yaralanan, atlama sonucu da ayağı kırılan Ertan T., adliyeye böyle gönderilmişti.

Son hırsızlık olayında yine ev sahibi tarafından fark edilince kaçmaya çalışan hırsızlardan bu kez Erhan T., kaçarken merdivenlerden düşmesi sonucu yaralandı. Önce hastaneye kaldırılan zanlı, tedavisinin ardından emniyette sorgulandı. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Erhan T.'nin, sevk sırasında kafasının sargılı olduğu için yürümekte güçlük çektiği görüldü. Basın mensuplarının "hırsızlık yapmaktan bıkmadınız mı sorusuna" zanlılar, "biz size küfür etmekten" bıktık diyerek karşılık verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber