Başkan Tuna, muhtarlarla bir araya geldi

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, periyodik olarak düzenlenen istişare toplantılarında bir kez daha muhtarlarla buluştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2012 17:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve Sincan'da bulunan kurum temsilcilerinin de katıldığı toplantıda, muhtarlar öneri ve isteklerini konunun muhataplarına aktarma fırsatı buldu.

Mustafa Tuna başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına; ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hamdi Göksu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, EGO Otobüs Daire Başkanı Dursun Aslan, BEDAŞ Enerji-SA Bölge Genel Müdürü Akın Şahin, Sincan İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Özkan ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Ahmet Erbağ katıldı.

Sincan Kültür Evi'ndeki toplantıda mahalle muhtarları, talep ve ihtiyaçlarını Başkan Tuna'ya ve yetkililere iletme imkânı buldu. Kurumlar arası koordinasyonun önemine değinen Başkan Tuna, ?İstişare toplantılarımızla her zaman kurumları ve talep sahiplerini bir araya getirerek çözüme birlikte varıyoruz. Hedefimiz, merkezden en uzak mahallemize kadar bütün Sincanlıların yüksek standartlı hizmet kalitesine kavuşmasıdır. Kurumlarla yaptığımız işbirliği de ilçemizi bir adım daha ileriye götürmektedir. İlçemiz, yükselen ve gelişen bir seyir izliyor. Bu toplantımızda da muhtarlarımızı, karşılaştıkları sorunların direkt muhataplarıyla buluşturduk. Böylelikle sorun ilk ağızdan iletiliyor ve ilk ağızdan yanıt buluyor.? dedi.

Ulubatlı Hasan Mahallesi Muhtarı Haşim Şimşek, biraraya getirerek sorunları çözüme kavuşturduğu için Başkan Tuna'ya teşekkür etti. Şimşek, "Eskiden mahallerimizde sorunlar varken, artık ufak tefek sıkıntılar dışında büyük bir sıkıntımız yok. Sizin sayenizde işlerimiz hızla yürüyor.? dedi. Sorunların, bu yolla tek tek halledildiğini ifade eden Ahi Evran Mahallesi Muhtarı Yaşar Gürkaya da diğer ilçe muhtarlarına, bu toplantıyı anlattıklarında kendilerinin Sincan'a özendiklerini, bunun da onlara gurur verdiğini söyledi. Büyük sıkıntılardan biri olan Belören Dağı'ndaki düzenleme çalışmalarının kendilerini memnun ettiğini vurgulayan İstasyon Mahallesi Muhtarı Kemal Aktay da ?Belören Dağı eteklerine yapılan Serapark için de çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir park oldu, elinize sağlık.? diye ifade etti.

Muhtarları dinleyen yetkililer, aldıkları notlar doğrultusunda konulara açıklık getirdi. Gerekli çalışmalar için talimatların verileceğini söyleyen Enerji-SA-BEDAŞ, ASKİ ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yatırım programı çerçevesinde çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber