Araçlar çamura saplanıyor

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Küçük Sanayi Sitesi içerisinde yapılan alt yapı çalışmasıda sel suların tahliyesine karşı boydan boya büzler düşendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2012 09:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalışmanın tamamlanmasının ardından büz döneşen alanın üzerine toprak serilerek bırakıldı. Tamir için Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi'ne gelen araçlar, toprak zemini fark edemeyince çamura saplanıyor. Ağır vasıta araçları saplandığı çamur zeminden çekici vasısasıyla kurtarılırken küçük vasıta araçlar ise çevre esnafın yardımınıyla battığı yerden çıkarılıyor. Sel baskınına önlem anlamında yapılan çalışmanın olumlu bulan esnaflar, büzlerin üzerinin bir an önce betonla kaplanması gerektiğini ifade ettiler. Araçlarını tamir ve bakım için Küçük Sanayi Sitesi'ne getiren birçok araç şoförünün çalışmanın yapıldığını alanı fark etmediğini ifade eden esnaflar, ?onlarla araç çamura saplandı. Bizlerin yardımıyla bazı araçları saplandıkları yerden kurtarsak da ağır vasıta araçları çekici vasıtasıyla çıkarılabiliyor.'' Dediler.

Araçları çamura sağlanan bazı araç şoförleri ise Belediye'ye serzenişte bulunarak ?bu çalışmayı yapanlar, bu tür kazalara karşı da önlem almalıydılar. Küçük bir arıza için geldiğimiz Küçük Sanayi Sitesi'nde bir de araç çektirmek için çekiciye para ödemek zorunda kalıyoruz.'' İfadelerini kullandılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber