Mehmet Atalay'dan Başköy ve Külcü'ye ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, Çorum Valisi Sabri Başköy'ü ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2012 23:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, Çorum Valisi Sabri Başköy'ü ziyaret etti.

BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay, 2 Ocak 2013 tarihinden itibaren Basın İlan Kurumu'nun Çorum'da faaliyetlerine başlayacağını belirterek, bu konuda Çorum basınına güvendiklerini söyledi.

Çorum basınının iyi bir noktada olduğuna dikkat çeken Atalay, "Bugüne kadar Çorum Valiliği aracılığı ile yapılan hizmetler bundan sonra Basın İlan Kurulu vasıtasıyla yürütülecek. 1 yıllık geçiş sürecinden sonra kurallarımız tam olarak uygulamaya konulacak. Bu amaçla Çorum basınını iyi bir noktada görüyoruz. Çorum basınını daha iyi yerlere getirmekte temel amacımız" diye konuştu.

Vali Sabri Başköy ise, Çorum'a açılacak olan Basın İlan Kurumu ile birlikte Valiliğinde iş yükünün hafifleyeceğini belirterek, Basın İlan Kurumu'nun gelmesinden dolayı Çorum basınının da memnun kaldığını, valilik olarak kendilerinin de bir aksaklığa meydan vermemek için ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Atalay, daha sonra Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay'ı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden tanıdığını belirterek, Atalay'ın gittiği her yere heyecan getirdiğini söyledi.

Basın İlan Kurumu'nu Çorum'un hak ettiğini belirten Külcü, Atalay'ın vizyon ve farkındalık adına yaptığı tüm çalışmaların farkında olduklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber