Başkan Özgan: 2013 yılı tüm insanlığa huzur getirsin

Adana Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 2013 yılının Türkiye ve tüm insanlığa huzur, başarı ve sevinç getirmesini diledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2012 10:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazım Özgan, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılın daha geride kaldığını belirtti.

2013 yılını karşılamanın heyecan ve coşkusunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Özgan, "2012 yılında zamanı ve kaynaklarımızı iyi kullanarak, hedeflerimiz doğrultusunda vatandaşımızı daha müreffeh, daha mutlu kılmak için çalışmalar yaptık. Turizme kapısını aralayan bir Kozan için kolları sıvadık. Geçmiş 8,5 yılda olduğu gibi Kozan'ın kalkınması her alanda daha ileri taşınması noktasında hazırladığımız projelerimizi 2013 yılında da hayata geçirmek suretiyle Kozan'ımızı daha güzel yerlere taşımak, insanımızı hak ettiği güzel yaşam şartlarına kavuşturmak için çalışmaya devam edeceğiz. 2013'ün ülkemize ve şehrimize huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, tüm vatandaşlarımızın ve Kozanlı hemşehrilerimin yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber