Başkent'te trafik kazası: 5 yaralı

Başkent'te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Şubat 2013 12:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkent'te trafik kazası: 5 yaralı

Kaza, Keçiören Yozgat Bulvarı'nda sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Keçiören'den Çevre Yolu istikametine seyir halinde olan Muhammed Karakoç idaresindeki 06 DGS 46 plakalı otomobil ile Erdoğan Duran idaresindeki 06 LTG 47 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil, beton bariyerlere çıktı. Kazada iki otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar, durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, ikinci bir kaza ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ve sağlık ekipleri ise yaralılara müdahale etti.

Yaralılar arasında bulunan çocuğa sağlık ekipleri anında müdahale etti. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada bariyerlere çarpan iki aracın parçaları yola savruldu. Kaza sonrası her iki araçta da büyük çapta hasar meydana geldi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber