İki kişiyi öldürmeye teşebbüse 20 yıl hapis

Kastamonu'da iki kişiyi öldürmeye teşebbüs suçundan yargılanan sanığa 20 yıl hapis cezası verildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Şubat 2013 11:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İki kişiyi öldürmeye teşebbüse 20 yıl hapis

Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz yargılanan sanık Fehmi Yalvarcı ile yakınları, mağdur Turgay Çınaroğlu ve taraf avukatları katıldı.

Duruşmada söz alan mağdur Turgay Çınaroğlu, yapılan eylemin basit bir yaralama olmadığını ifade ederek, ''Yaralanmada neredeyse hayatımı kaybediyordum. Sanık Fehmi Yalvarcı'nın tutuklanmasını talep ediyorum'' şeklinde konuştu.

Sanık Turgay Çınaroğlu ise kendisini savunmak istediğini ve hiç kimseyi öldürmeye teşebbüste bulunmadığını ifade ederek, pişmanlık duyduğunu ifade etti.

Mahkeme heyeti, sanık Fehmi Yalvarcı hakkında, Turgay Çınaroğlu ve Seçkin Kozkuran'a yönelik öldürmeye teşebbüs suçundan her biri için 10'ar yıl, toplamda ise 20 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Karar sonrası, duruşma salonunda bulunan sanık Yalvarcı'nın annesi 20 yıl hapis cezası karşısında sinir krizi geçirerek, ''Ama ölmedi ki, neden 20 yıl hapis verdin'' şeklinde sitemini dile getirdi.

Sinir krizi geçiren anne Yalvarcı, emniyet mensupları tarafından zorlukla duruşma salonundan çıkarıldı.

İddianameye göre, Fehmi Yalvarcı ile Turgay Çınaroğlu arasında Kuzeykent'te bir kafede tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerinde alkollü olan Yalvarcı, çıkardığı bıçağıyla Turgay Çınaroğlu ve yanındaki Seçkin Kozkuran'ı yaraladı. Bıçaklı yaralamanın ardından Çınaroğlu, hayati tehlike geçirmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber