Yolda yürürken kasığından vuruldu

Konya'da yolda yürürken nereden geldiğini bilmediği bir kurşun ile sol kasığından yaralandığını iddia eden 35 yaşındaki Refik C. hastaneye kaldırıldı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Mart 2013 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yolda yürürken kasığından vuruldu

Ancak, eşi ifadesinde, Refik C.'nin ruhsatsız tabancayla oynarken kendini yaraladığını söyledi.

Olay, merkez Karatay İlçesi Keçeciler Mahallesi Akçabey Sokak'ta dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Tuhafiyeci Refik C., 112 Acil Servis ekiplerini arayarak yolda yürürken nereden geldiğini bilmediği bir kurşun ile yaralandığını bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan muayene sonrası sol kasığından yaralandığı belirlenen Refik C., ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

SİLAHINI EŞİNE VERİP EVE GÖNDERMİŞ

Olayla ilgili inceleme başlatan ve Refik C.'nin yaralandığı yerde bulunan boş kovandan şüphelenen polis, yaklaşık 500 metre uzaklıktaki evine giderek eşinin ifadesine başvurdu. Alınan ifade sonrası, Refik C.'nin, elinde oynadığı ruhsatsız tabancasının ateş alması sonucu yaralandığı ve silahı da eşine vererek eve gönderdiği ortaya çıktı. Polis evde bulunan tabancaya el koydu.

Hastanede tedaviye alınan Refik C. ise kendisini vurduğu iddiasını reddetti. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber