Gazi Ortaokulu ve LÖSAM'dan anlamlı ziyaret

Gazi Ortaokulu öğretmenleri ve LÖSAM üyeleri, 10 yaşında hayatını kaybeden lösemi hastası Osman Kaya'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mart 2013 18:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gazi Ortaokulu ve LÖSAM'dan anlamlı ziyaret

“Aileleri Evde Ziyaret ve Kardeşlik Projesi” kapsamında Samsun'da birçok kişinin tanıdığı Osman Kaya'yı İlkadım Kaymakamı da tedavi sürecinde ziyaret etmiş ve kendisine laptop bilgisayar hediye etmişti.

Vezirköprü'nün Ayvalı köyünde ikamet eden Kaya ailesini ziyaret eden Gazi Ortaokulu Müdürü Aydın Peker, LÖSAM Genel Sekreteri Kenan Öztürk ve öğretmenler baba Orhan, annesi Arife ve dede Saadettin Kaya'ya taziyelerini bildirdiler. Ziyarette Osman'ın dedesinin gözyaşları herkesi duygulandırdı. Ziyarete katılan LÖSAM Genel Sekreteri Kenan Öztürk, "Ailenin yaşadıklarını yıllar önce bizde yaşamıştık. Ailenin metaneti ve dirayeti takdire değer. Aileyi derneğim amacı doğrultusunda insani görevimizi yapma düşüncesiyle gerçekleştirdik. Ayrıca, misafirperverliklerinden dolayı farklı duygular yaşadığımızı söyleyebilirim. Bizler hastalıkla mücadele esnasında olduğu gibi, çocuklarını kaybeden ailelerle de diyaloğumuzu sürdürmekteyiz. Sevinçleri artırmanın, acıları da azaltmanın peşindeyiz. Maalesef çıkan fırtına ilkbaharda da yaprağı dalından

ayırabiliyor. Babanın bundan sonra her zaman sizlerle beraberim ifadesinden dolayıda ayrıca mutlu olduğumuzu söylemek isterim” dedi.

Gazi Ortaokulu Müdürü Aydın Peker ise "Osmanla tanışalı iki ayı geçmişti. O hem bizim hem de okulumuzun çocuğu gibiydi. Öğrenci ve velilerimiz dahi Osman ile ilgili gelişmeleri günü gününe takip etmekteydi. Bir proje kapsamında tanıştığımız ailenin yaşadıklarını günü gününe takip ettik. Maalesef gelişmeler düşündüğümüz gibi olmadı. Adıyla sembolleşen Osman'ın, hastalığa yenik düşmesi okulumuzda da büyük üzüntü oluşturdu. Bizler de okulumuz adına aileye sabırlar diliyorum” diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber