Rektörden engelli öğrenciye akülü tekerlekli sandalye

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İsrafil Kurtcephe, Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Birinci Sınıf öğrencisi Ozan Şahin'e akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mart 2013 17:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Rektörden engelli öğrenciye akülü tekerlekli sandalye

Rektör Kurtcephe, Ozan Şahin'e akülü tekerlekli sandalyeyi kendi elleriyle teslim ederken, aldığı hediyeden çok mutlu olan Ozan Şahin ise, Rektör Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe'ye teşekkür etti.

Ozan Şahin, engelli bir öğrenci olarak Akdeniz Üniversitesi'nde her alana kolayca ulaştığını söyleyerek, "Akdeniz Üniversitesi'nin engelliler için çok iyi tasarlanmış bir kampusü var. Her binada

asansör var. Engelli tuvaletleri, engelli rampaları, engelliler için özel tasarlanmış aydınlatmalar, sesli kütüphane hayatımızı kolaylaştırıyor. Tüm bunlar için de tüm engelli arkadaşlarım adına, teşekkür ediyorum" dedi.

Ozan Şahin'in, "Görüyorum ki Akdeniz Üniversitesi benim için en doğru tercih olmuş" sözlerine üzerine çok mutlu olduğunu belirten Rektör Kurtcephe, "Çok sayıda engelli öğrencimiz var. Hepsi bizim çocuklarımız, onların diğer arkadaşlarıyla aynı imkanlara sahip olması için çalışıyoruz. Onların üniversitemizde mutlu olması, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor" diye konuştu. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber