Besni'de polis memurundan mavi kapağa destek

Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şubesine Besni Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Cengiz Asker tarafından 80 bin mavi kapak teslim edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mart 2013 20:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Besni'de polis memurundan mavi kapağa destek

Daha önce de mavi kapak kampanyasına destek olarak 30 bin mavi kapak toplayarak derneğe teslim eden polis memuru Cengiz Asker, bu kez de 80 bin adet mavi kapak toplayarak kampanyaya destek oldu. Toplamda 15 adet tekerlekli sandalye almaya hak kazanan Asker, ilk etapta 5 adet tekerlekli sandalyeyi 10 Nisan Polis Bayramında alarak ihtiyaç sahiplerine verecek. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Polis Memuru Cengiz Asker; "Bu çalışmayı toplumda birlik ve beraberliği sağlamak amacı ile yaptım. Geçtiğimiz günlerde 30 bin adet mavi kapak topladık, şimdi ise, 4 aylık bir çalışma neticesinde 80 bin adet mavi kapak topladım. Toplamda 110 bin adet mavi kapak toplamış olduk. Bu manada bana destek olan aileme ve öğrencilere teşekkür ediyorum" dedi.

Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanı Ömer Arslan ise; "Emniyet camiasına ve Cengiz Beye derneğimize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Cengiz Bey 15 adet tekerlekli sandalyeyi hak etti. Biz bu sandalyelerden 5 tanesini 10 Nisan Polis Bayramında kendisinin belirlediği 5 engelli kardeşimize vereceğiz. Adım adım zihinlerdeki engeli kaldırıyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber