Antalya'daki cinayet

Antalya'da ağabeyinin katili olduğunu düşündüğü kişiyi cezaevinden tahliye olduktan sonra öldürdüğü öne sürülen zanlı ile azmettirici olduğu iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Nisan 2013 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Antalya'daki cinayet

AA muhabirinin edindiği ilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, İsmet Yılmaz'ın 11 Ocak'ta Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi'nden tahliye olduktan sonra otogara gitmek üzere bindiği takside uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlattı.

Polis ekiplerince ifadesi alınan taksi sürücüsü, Yılmaz'ın kendisini öldüren kişileri görünce "düşmanlarım" dediğini bildirdi. Taksi sürücüsünün ifadesi doğrultusunda araştırma yapan polis ekipleri, eski ortağı Burhan K'nın 11 Ocak 2012'de Yılmaz'ın işletmeciliğini yaptığı iş yerinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini tespit etti.

Burhan K'nın ailesini takibe alan polis ekipleri, Yılmaz'ın öldürüldüğü takside parmak izi bulunan ve eşkale uyan Burhan K'nın kardeşleri O.K. (42) ve İ.K. (52) ile yeğenleri H.Ç. (34) ve D.Ç'yi (34) gözaltına aldı. Zanlılardan H.Ç'nin cinayeti işlediği, diğer 3 zanlının ise azmettirici olduğu öne sürüldü. Zanlıların, Yılmaz'ı Burhan K'nın ölümünden sorumlu tuttukları gerekçesiyle öldürdükleri iddia edildi. Zanlıların, Yılmaz'ın yargılanması sırasında duruşmalara girdikleri, bu sayede tahliye gününü öğrendikleri öne sürüldü.

Polisteki ifadelerinde susma haklarını kullanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Karıştığı kavga nedeniyle hüküm giyen ve 8 ay Kepez ilçesi Ünsal Mahallesi'ndeki E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi'nde kalan İsmet Yılmaz, tahliye olduktan sonra 07 T 0923 plakalı taksiye binerek otogara gitmek istediğini belirtmişti. Cezaevinin 100 metre ilerisinde Yılmaz'ın içinde bulunduğu taksi, kimliği belirlenemeyen kişilerce durdurulmuştu. Yılmaz, taksinin içinde silahla öldürülmüştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber