Üniversite öğrencisinin otomobille çarptığı kadın öldü

EDİRNE'de, Trakya Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki Oğuzhan Miraç Sanaç, bir camiinin tuvalet temizliğini yapan ve sanayi esnafının verdiği parayla marketten alışveriş yaptıktan sonra evine gitmekte olan 37 yaşındaki Canan Dağdelen'e, yolun karşısına geçmek isterken çarptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Nisan 2013 12:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üniversite öğrencisinin otomobille çarptığı kadın öldü

Kazada Dağdelen hayatını kaybetti, sürücü gözaltına alındı.

Kaza, dün akşam Atatürk Bulvarı Yeni Sanayi Sitesi önünde meydana geldi. Sanayi Camii'nin tuvalet ve çevre temizliğini yapan ve esnafın para yardımıyla geçimini sürdüren Canan Dağdelen, sanayideki bir marketten ekmek, domates, salatalık ve portakal aldıktan sonra evine gitmek için yolun karşısına geçmek istedi.

Bu sırada aşırı hız yaptığı iddia edilen Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 1'nci sınıf öğrencisi Oğuzhan Miraç Sanaç yönetimindeki 06 MFM 23 plakalı Mercedes marka otomobil, Dağdelen'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle 45 metre ileri fırlayan Dağdelen olay yerinde hayatını kaybetti. Dağdelen'in poşetindeki yiyecekler çevreye saçıldı. Kazayı duyup olay yerine gelen çok sayıda vatandaş, merakla olup biteni izledi. Bir kişi, görüntülü konuşma yaptığı telefonun karşı tarafındaki kişiye, olay yerini göstermeye çalışması dikkat çekti.

Kaza sonrası sürücü Sanaç, polis tarafından gözaltına alındı. Çevredekiler, otomobilin hızla geldiğini ve Dağdelen'e çarptığını söyledi. Polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından ceset, Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber