Ödemiş Ticaret Odası seçimleri tamamlandı

Ödemiş Ticaret Odası'nda 3 Mayıs Cuma günü yapılan meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçimlerinden sonra 11 Mayıs cumartesi günü yönetim kurulu, disiplin kurulu ve genel kurul delegesi seçimlerinin ardından 17 Mayıs Cuma günü de ilk meclis toplantısı ve meclis başkanlığı seçimi yapıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2013 09:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ödemiş Ticaret Odası seçimleri tamamlandı

Ödemiş Ticaret Odası'nda 3 Mayıs Cuma günü yapılan meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçimlerinden sonra 11 Mayıs cumartesi günü yönetim kurulu, disiplin kurulu ve genel kurul delegesi seçimlerinin ardından 17 Mayıs Cuma günü de ilk meclis toplantısı ve meclis başkanlığı seçimi yapıldı.

Ödemiş Ticaret Odası toplantı salonunda yapılan seçimden sonraki ilk meclis toplantısı en yaşlı meclis üyesi başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda yapılan seçim sonucu Meclis Başkanlığına, iki dönemdir meclis üyeliği yapan Alim Korkmaz seçildi.

İnşaat malzemeleri, cam, boya alım satımı ve hayvancılık iş konularında faaliyet gösteren Alim Korkmaz, seçimlerin sona ermesinden sonra yaptığı konuşmada, "Meclis üyelerimizin desteğiyle hizmet verecek olmaktan son derece gururluyum. Görevimi layıkıyla yapmak için çalışacağım.

Bana gösterdiğiniz güven ve teveccühünüzden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

11 Mayıs cumartesi günü yapılan yönetim kurulu seçimlerinde tekrar seçilen mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin de, "Oda olarak yasal çerçevesi belirlenmiş olan temel faaliyetlerimiz ve buna ek olarak bölgemizde tespit edilen ticari ve ekonomik sorunların tespiti ve ihtiyaçların karşılanmasında Meclis Başkanımız ve meclis üyelerimizle bu yeni dönemde hep birlikte uyumlu bir şekilde çalışacağız" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber