Ambulans kazasında ölen Tuğba'nın adı çalıştığı servise verildi

Balıkesir'de, nisan ayında ambulansla hastaneye yaralı götürürken kaza yaparak hayatını kaybeden ambulans şoförü Tuğba Özlen'in adı Bigadiç'te çalıştığı 112 Acil Servis'ine verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2013 20:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ambulans kazasında ölen Tuğba'nın adı çalıştığı servise verildi

Acil tıp teknisyeni kadrosunda yer alan ve nisan ayında hastaneye yaralı götürürken geçirdiği kaza sonrasında hayatını kaybeden Tuğba Özlen'in adı Bigadiç ilçesindeki çalıştığı kuruma verildi. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen törene Kamu Hastaneler Genel Sekreteri Hasan Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Mustafa Alp Akdoğan, Tuğba Özlen'in eşi Mahir Özlen, babası Sedat Aşık, annesi Ayşe Aşık, çocukları Emine Azra ve Batuhan Özlen katıldı.

İl Sağlık Müdürü Mustafa Alp Akdoğan, "Geçirdiği kaza sonrasında hayatını kaybeden meslektaşımızın adının çalıştığı alana verilmesi konusunda bakanlık ile görüşmelerimiz oldu ve olumlu sonuçlandı. Tuğba Özlen, kendisi de Bigadiçli olduğu için adının buraya verilmesini uygun gördük. Servisimizin adı Bigadiç ATT Tuğba Özlen Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu oldu. Tüm Bigadiçlilere tekrar başsağlığı diliyorum" dedi.

Merhum Özlen'in babası Sedat Aşık, kızının isminin 112 Acil Servis'ine verilmesinden dolayı gurur duyduklarını kaydetti. Baba Aşık, çocukların mağdur olmaması için çabaladıklarını ve çocukların babasına devlette kadrolu bir iş istediklerini yineledi.

İl Sağlık Müdürü Akdoğan ise, Tuğba Özlen'in eşi Mahir Özlen'in taşeron bir şirkette çalıştığını, kadrolu personel olarak alınması konusunda bakanlığa bilgi verildiğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber