Hayvan otlatma kavgası cinayetle bitti

ANKARA'nın Çubuk İlçesi'nde çiftçilik yapan 64 yaşındaki Veysel Arslan ile çoban 30 yaşındaki Erdal Yalama arasında hayvan otlatma yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Temmuz 2013 18:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hayvan otlatma kavgası cinayetle bitti

Arslan vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbeleriyle yaşamını yitirirken, kaçan cinayet şüphelisi Erdal Yalama bir süre sonra jandarmaya teslim oldu.

Olay, İmam Hüseyin Mahallesi Düz Yurt Çeşme mevkiinde meydana geldi. Sebze ektiği bahçesinde çalışan Veysel Arslan, otlottığı hayvanların arazisine girmesi üzerine çoban Erdal Yalama'ya tepki gösterdi. İkili arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada Veysel Arslan, vücudunun çeşitli bölgelerine aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde can verdi. Olaydan sonra kaçan Erdal Yalama ise bir süre sonra teslim olduğu jandarmada suçunu itiraf ederken, cinayeti büyük bir soğukkanlılıkla anlattı. Yalama, öldürdüğü Veysel Arslan'a ait 06 CDT 92 plakalı otomobilin bagajına cesedini koyup, olay yerinden uzaklaştırarak bir hububat tarlasına bıraktığını söyledi.

Erdal Yalama, İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki ifadesinden sonra adliyeye sevk edildi. Yalama, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Sincan Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Cinayetten sonra iki ailenin fertleri arasında yeni bir çatışma çıkmasını önlemek için jandarma ekipleri çok yönlü güvenlik önlemi aldı. Cinayet şüphelisi çoban Erdal Yalama'nın uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber