36 yıllık muhtar, yine aday olacak

Bandırma ilçesinde, Haydarçavuş Mahallesi Muhtarlığı görevini 36 yıldır yürüten 84 yaşındaki Karacan, gelecek yıl yine aday olacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Ağustos 2013 13:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
36 yıllık muhtar, yine aday olacak

Bandırma ilçesinde, Haydarçavuş Mahallesi Muhtarlığı görevini 36 yıldır yürüten Hayrettin Karacan (84), gelecek yıl yapılacak seçimlerde aday olacağını açıkladı.

Karacan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Aralık 1977'den bu yana muhtarlık görevini aralıksız sürdürdüğünü söyledi.

Sevgi, hoş görü ve saygı ile bugünlere geldiğini vurgulayan Karacan, şöyle konuştu:

"Mahallemizde 2 bin seçmen bulunuyor ve yaklaşık 4 bin nüfus var. Burada görevimi büyük özveri ve titizlilikle yaptım. Bölgede yapılan yenilikleri, etkinlikleri hep yakından takip ettim. Halkıma daha iyi hizmet sunmaya çalıştım. Üzerime düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalıştım. Mahallemde eksik gördüğüm her şeyi tamamlamaya veya tamamlatmaya çalıştım. Gelen istek ve şikayetleri en kısa zamanda yerel yönetimle yerine getirdim. 36 yıllık görev süremde vatandaşlar bana saygı gösteriyor, ben de onlara. 'Mühür kimdeyse Süleyman odur' demiyorum, kapım herkese her zaman açık. Şimdi önümüzde 2014 yerel seçimler var ve adayım."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber