Türk Yıldızları'ndan Çorum Belediyesi'ne ziyaret

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında yarın Çorum’da gösteri yapacak olarak Türk Yıldızları ekibi, Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ağustos 2013 23:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türk Yıldızları'ndan Çorum Belediyesi'ne ziyaret

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında yarın Çorum'da gösteri yapacak olarak Türk Yıldızları ekibi, Çorum Belediyesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Türk Yıldızları Filo Komutanı Hv. Plt. Yb. Zeki Koltukoğlu ve akrobasi timi Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ile bir süre görüştü.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, 5 yıllık mücadelenin ardından Türk Yıldızları'nı Çorum'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Yarın gerçekleşecek olan gösteri öncesi bugün yapılan provayı gözyaşları içerisinde izlediklerini dile getiren Gül, “Bazı başarıların arasında matematiksel hesaplar vardır ancak Türk yıldızlarının başarının arkasında duaların, Türk milletinin gücünün, bu milleti millet yapan değerleri hissetmek var. Bu milletin gurur kaynağısınız. Türk yıldızlarını anlatacak ifadeyi bulmakta güçlük çekiyorum. Bizim medarı iftiharımızsınız. Allah sizi hiçbir noktada yaptığınız eylemde kaza bela vermesin. İnşallah gelecekte bu milletin başarılarında sizin çok büyük katkılarınız olacak. Türk yıldızlarını anlatacak her söz yetersiz kalacaktır” dedi.

Türk Yıldızları Filo Komutanı Hv. Plt. Yb. Zeki Koltukoğlu, Türk yıldızlarının bu milletin çocuklar olduğunu belirterek, “Çorum halkına güzel bir gösteri izletmek istiyoruz. Gösterideki amacımız bu şovu yaparken Türk milletinin içinden gelen subaylar ve Türk askerleri olarak gençlerimizin de bunu yapabileceğini göstermek. İlerde Türk Silahlı Kuvvetleri'nde onları da jet pilotu olarak görmeyi arzu ediyoruz. Biz bu milletin çocuklarıyız. Bu gösteriyi yaparken kendiniz bu gösteriyi yapıyormuş gibi onur duyup sevinebilirsiniz”

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber