AVM'de intihar girişimi, genç kadın 5'inci kattan atladı

İçecek restoranlarının bulunduğu 5'inci katından atlayan 22 yaşındaki Harika Çağla Demir ağır yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 28 Ağustos 2013 15:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
AVM'de intihar girişimi, genç kadın 5'inci kattan atladı

İçecek restoranlarının bulunduğu 5'inci katından atlayan 22 yaşındaki Harika Çağla Demir ağır yaralandı. Alışveriş merkezinin kalabalık olmadığı sabah saatlerinde meydana gelen olayda, zemine düşen genç kadının yardımına, çevre mağazalarda çalışanlar ve özel güvenlik görevlileri koştu. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk muayenede hayat belirtileri fark edilen Harika Çağla Demir, hemen hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre saat 10: 00'da kapıları açılan AVM'ye gelen genç kadın, 5'inci kata çıktı. Burada korkulukların yanı başında, bir restorana ait masaya oturdu. Kola ve salata siparişi veren genç kadın, bir süre oturduktan sonra korkuluklara yaklaşarak, boşluğa atladı.

Zemine düşen genç kadın kanlar içinde kaldı. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, hayat belirtileri gösteren Harika Çağla Demir'i Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olay yerinde araştırma yapan polis, AVM'ye ait güvenlik

kamerası kayıtlarını inceledi. Kayıtlarda genç kadının AVM'ye, açılmasından kısa bir süre sonra giriş yaptığı ve saat 10: 35'te de korkuluklardan atladığı belirlendi. Polis genç kadından geriye kalan, oturduğu masada bıraktığı kol çantasını ve hırkasını incelemeye aldı.

Almanya -Köln doğumlu olduğu belirlenen Harika Çağla Demir, hastanenin yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yakınlarına ulaşılmaya çalışılıyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber