Şahinbey Belediye Başkanına övgü

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Sıdkı Severoğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun başarılı hizmetleri imza attığını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2013 13:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şahinbey Belediye Başkanına övgü

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gezdiklerini ifade eden Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Sıdkı Severoğlu, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu çok yürekli ve başarılı hizmetler yapmış ve yapmaya devam ediyor. Mimarlar Odası olarak belediyelerimizin yapmış olduğu çalışmalara zaman zaman tepkilerimiz oluyor. Ama doğru ve başarılı bulduğumuz çalışmaları da alkışlıyoruz. Başkanımız Yeşilvadi projesi ile çok önemli bir projeye imza atıyor. Kendisini bu konuda ayrıca kutluyorum. Gaziantep genelinde tarihi kent dokusuna duyarlılığın örneklerini yine Şahinbey'de görüyoruz. Bu kentte tarihi doku içerisinde kurtarılmayı bekleyen çok fazla yer var. Bizlerde bu konuda katkı sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, amaçlarını herkes ile birlikte kenti daha ileri noktalara taşımak istediklerini ifade ederek, "Bu anlamda meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız ve çalışanlarımızla birlikte doğru olan şeyleri yapmaya çalışıyoruz. İş yapılan yerde mutlaka hatalar oluyor. Bizler bu noktada yapıcı olan eleştirilere her zaman açık olduğumuzu ve sivil toplum örgütleri ile işbirliği içerisinde olacağımızı göreve geldiğimiz ilk günde dile getirmiştik. Gaziantep'in gelişimi adına fikri olan herkesin fikrine saygı duyuyoruz. Uygun olan her çalışmayı dikkate alıp uyguluyoruz" dedi.

Şahinbey Köy Pazarı Spor ve Eğitim merkezinde başlayan gezi, Güneykent Mahallesinde içerisinde 5 bin metrekare gölet olan Şelale Park, Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi, Mavikent Konutları, Şahinbey Sanayi Sitesi, Asfalt Plenti, Yeşilvadi Konutları, içerisinde 1 milyon 700 bin metrekare Türkiye'nin en büyük parkının yapıldığı Yeşilvadi Projesi, Kentsel dönüşüm alanları, Çamlıca konutları, Özdemirbey caddesi yol genişlete çalışması ile sokak sağlıklaştırma ve cephe yenileme çalışmalarının yapıldığı Şehreküstü Mahallesinde son buldu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber