Bakan Koç'tan dayak gafı

Haber Giriş : 06 Mart 2006 09:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kültür Bakanı erkek öğrencilerle ders çalışan kızlara 'Erkeklerle kavga ediyor musunuz?' diye sordu. Kızlar 'Onlar bize bir şey yapamaz' karşılığını verince, 'Büyüyünce görürsünüz' dedi

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, 2005'in iyi geçtiğini, 2006'nın daha da iyi geçmesini beklediklerini söyleyerek "Çalışmalarımıza erken başladık. Aralıkta kuş gribi çıktı. Avrupa genelinde kuş gribini fırsat bilen tur operatörleri ucuzlatma faaliyetine girdi. Avrupa'dan ülkemize gelişte azalma var. Ancak İran, Rusya, Uzakdoğu ve Arap dünyasından artış var" dedi.

AKP Ereğli İlçe Başkanlığı olağan genel kuruluna katılmak üzere ilçeye gelen Koç, önce belediye kütüphanesinde ders çalışan öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Bol bol imza attı
Erkeklerin ve kızların aynı masada ders çalıştığını gören Koç, kızlara "Erkeklerle kavga ediyor musunuz?" dedi. Kızlardan biri de "Onlar bize birşey yapamaz" diye cevap verdi. Koç, aldığı bu yanıt üzerine, "Büyüyünce görürsünüz" dedi.

Koç'a büyük ilgi gösteren öğrenciler, kendisinden imza istedi. Bakan da öğrencilerin ellerine ve defterlerine bol bol imza attı. Koç'un "Eve gidince anneleriniz 'Bu bakan çocuklarımızın ellerini kirletmiş' diye kızmasın" sözleri gülüşmelere neden oldu.

Koç: 'Allah çarpar'
Dün Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen'i de ziyaret eden Koç, Yunanistan ve İspanya'nın, Türkiye'deki kuş gribi vakasından faydalanmaya çalıştığını belirtti. Koç, şunları söyledi: "Yunanistan Sağlık Bakanı, 'tehlikeli değildir, ama Türkiye'ye gitmeyin' dedi. Bu ülkenin Turizm Bakanı'na telefon açarak açıklamaları ayıpladığımı söyledim. Sağlık Bakanı'nı özür dilemesi için Türkiye'ye davet ederek, İstanbul'da tavuk sote yedirme önerisinde bulundum. Gelecekti, ancak Sağlık Bakanı görevden alındı. Ülkemiz kutsanmıştır, üzerimize fazla geleni Allah çarpar."

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber