Osmaneli'de trafik kazası, 4 yaralı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yağmur suyu kanalına düşen ve sürüklenen otomobildeki 4 kişi yaralandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2013 11:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Osmaneli'de trafik kazası, 4 yaralı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yağmur suyu kanalına düşen ve sürüklenen otomobildeki 4 kişi yaralandı.

Bilecik'ten Sakarya istikametine gitmekte olan 41 FF 490 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı Selimiye köyü yakınlarında sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonuncu kontrolden çıkarak yolun sağ tarafında bulunan yağmur suyu kanalına düştü. Kanalda bir süre sürüklenen otomobil çarparak durabildi. Kazada, araç sürücüsü Yüksel Yıldız ile araçta bulunan eşi Özlem, oğlu Ahmet ve annesi Fatma Yıldız yaralandı. Yaralılara ilk müdahale, çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis görevlileri tarafından yapıldı. Ambulansla sürücü Yüksel ve oğlu Ahmet Yıldız Osmaneli Devlet Hastanesi'ne, sürücünün eşi Özlem ve annesi Fatma Yıldız ise Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan sadece Özlem Yıldız'ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber