Tekin'den Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş'e ziyaret

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin ve Engelliler Komisyonu üyeleri, Ankara’ya giderek Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş’i makamında ziyaret ettiler.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Kasım 2013 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tekin'den Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş'e ziyaret

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin ve Engelliler Komisyonu üyeleri, Ankara'ya giderek Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Abdulbaki Tekin, Eskişehir'de geçtiğimiz yıl sendikalar arasındaki ilk engelliler komisyonunu kurduklarını belirtti. Tekin ayrıca, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi engellilerinin sorunlarını ileten çalışma raporlarını Genel Başkan Memiş'e sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Metin Memiş ise, Tekin ve Engelliler Komisyonu üyelerine böyle bir çalışma yaptıklarından dolayı teşekkür etti. Memiş, "Engelli olmak, elbette kimsenin kendi tercihi değildir. Engelli insanımızın toplumsal hayata uyumu, katılım sağlamaları ve hayat standartlarının yükseltilmesi çağdaş ve modern anlayışın gereğidir. Engelliler ancak evrensel insan haklarından ve demokratik toplum kazanımlarından eşit ölçülerde yararlandıklarında önündeki engelleri kaldıracaktır" dedi.

Ziyarete Sağlık-Sen Şube Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Eskişehir Engelliler Komisyonu Başkanı Harun Uluçınar ve komisyon üyeleri de katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber