MEB eski Genel Müdürü, fuhuş iddialarından dolayı dava açacak

Haber Giriş : 10 Mayıs 2006 12:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan Prof. Dr. Servet Özdemir, adının karıştığı iddia edilen fuhuş haberlerine ilişkin dava açacağını kaydetti. Bakanlık, Özdemir hakkında herhangi bir inceleme, soruşturma veya araştırma yapılmadığını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda yaşanan istifaların ardından gündeme gelen "fuhuş" iddialarını içeren haberler mahkemelik oluyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan MEB İlköğretim eski Genel Müdürü Servet Özdemir, iddiaların asılsız olduğunu belirtirken, yargıya başvuracağını söyledi. Özdemir, istifasının şahsi tercih ve kararının ürünü olduğunu, herhangi bir makam tarafından da talep edilmediğine dikkat çekti.

BAKANLIK: ÖZDEMİR HAKKINDA HERHANGİ BİR İNCELEME YOK

Milli Eğitim Bakanlığı da bir açıklamayla, fuhuş iddialarının yerel basın ve kamuoyunda yer alması üzerine bir inceleme yapıldığını ancak subuta erdirecek bir bilgi ve belge bulunmadığından, dosya ile ilgili bir işlem yapılmadığını bildirdi.

Açıklamada, İlköğretim Genel Müdürü Servet Özdemir hakkında ise sözü edilen konularla ilgili herhangi bir inceleme, soruşturma ve araştırma yapılmadığı ifade edildi.

Hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber