Erikli sahilinde kaçak iş yerleri yıkıldı

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Erikli Sahili’nde, yapılan denetimler sonucunda İşmar Kanunu’na uymadığı tespit edilen 19 iş yeri yıkıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2014 12:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erikli sahilinde kaçak iş yerleri yıkıldı

Konuyla ilgili olarak geçtiğimiz yaz gelen Jandarma Çevre Timleri tarafından, bölgede yapılan denetimlerde bazı yerlere tutanak tutularak ceza yazılmasından sonra yapılan itirazlar nedeniyle bölgeye keşfe gelindiği açıklamalarında bulunulmuş, keşfe gelen hakimin yaptığı tespitte bu yapıların yeni imar kanununa göre kaldırılması önerisinde bulunduğu ve konuyla ilgili olarak Savcılık ve Keşan Belediyesi'ne mahkeme kararının ulaştırıldığı dile getirilmişti.

Verilen bu karardan sonra 19'a yakın işyerinin yıkım işlemlerinin gerçekleştirilmesi için işyeri sahiplerine ulaşılmış ve işyerlerinin boşaltılması istenmişti. Bu karar doğrultusunda boşaltılmaya başlanan işyerlerinin çoğu yıkıldı. Bazı işyeri sahiplerinin işyerlerinin içerisindeki eşyalarını boşaltmasından sonra yıkım gerçekleştirilirken, bazı işyerleri sahipleri ise işyerlerindeki eşyaların boşaltma işlemine devam ettiği, bu işyerlerinin de kısa bir süre sonra yıkılacağı ve sürecin böylece tamamlanacağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber