Başbakan dede oluyor

Haber Giriş : 15 Haziran 2006 14:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan torun heyecanı yaşıyor. İki yıl önce Berat Albayrak ile evlenen Erdoğan'ın büyük kızı Esra Erdoğan Albayrak hamile. ABD'de yaşayan çift, yarın kontrole gittikten sonra kesin sonucu ailelerine bildirecek

15.06.2006 13:57

Çocuklara olan sevgisiyle bilinen ve katıldığı her programda çocukları kucağına alarak seven Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dede oluyor. Erdoğan'ın Berat Albayrak ile iki yıl önce evlenen büyük kızı Esra Erdoğan bebek heyecanı yaşıyor. Aileye yakın kaynaklar, 'Şu an çocuklar ABD'de. Son kontrole yarın gidecekler' dedi. Evliliklerinin üzerinden yaklaşık iki yıl geçen genç çifti bebek heyecanı sardı. AKŞAM'ın Esra Erdoğan Albayrak'ın hamile olup olmadığı yönündeki sorularını yanıtlayan aileye yakın kaynaklar, 'Evet, öyle bir şey var. Yarın son kontrole gidiyorlar ve bu kontrolden sonra ailelere müjdeli haberi verecekler' dedi.

NİKAH ŞAHİTLERİ 6 KİŞİYDİ

Aileleri uzun yıllardan beri dost olan Esra Erdoğan ve Sadık Albayrak'ın oğlu Berat Albayrak, ABD'de üniversitede okurken evlilik kararı almıştı. Esra ve Berat, Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 7 bin kişinin katıldığı masal gibi bir düğünle iki yıl önce evlenmişti. Nikah şahitleri Yunanistan Başbakanı Kostas Karamanlis, Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref, Ürdün Kralı Abdullah, Romanya Başbakanı Adrian Nastase, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ve TBMM Başkanı Bülent Arınç olmuştu. Halen ABD'de yaşayan çiftten işletme bölümü mezunu Berat, ağabeyi Ferhat Albayrak'a ait Çalık Holding'in ABD bürosunun başında. Esra ise sosyoloji bölümünde doktora tezini hazırlıyor.

Akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber