Yağmurlu hava etkisini sürdürüyor / Haritalı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Ekim 2014 09:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yağmurlu hava etkisini sürdürüyor / Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Sivas, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Erzurum ve Ardahan çevreleri ile İstanbul'un kuzey, Kırklareli'nin kıyı ve Çanakkale'nin doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normalleri civarında, Marmara'nın batısında mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve doğu, Akdeniz kıyılarında güney ve batı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzeyi ile Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara'nın kuzeyi ile Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber