Meslekdaşını öldüren öğretmene 36 yıl istemi

Çaycuma ilçesinde tartıştığı meslektaşını bıçakla öldürdüğü, arkadaşını yaraladığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni hakkında 24 yıldan 36 yıla kadar hapis cezası istendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Mart 2015 14:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Meslekdaşını öldüren öğretmene 36 yıl istemi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde tartıştığı meslektaşını boynundan bıçaklayarak öldürdüğü, arkadaşını yaraladığı öne sürülen Türkçe öğretmeni hakkında 24 yıldan 36 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, Gemiciler Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Okan Akın'ın iskambil oynarken kendisini hilecilikle suçlayan Çaycuma İmam Hatip Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Şenol Gegekoğlu ve mağazada tezgahtarlık yapan Ferhat Bulut ile tartıştığı belirtilerek, çıkan kavgada Bulut'un parke taşını Okan'a fırlattığı, Okan'ın da yanındaki çakıyla meslektaşı Gegekoğlu'nu boynundan, Bulut'u da kalçasından ve sırtından bıçakladığı bildirildi.

Gegekoğlu'nun hastanede öldüğü, Bulut'un tedavisinin ardından taburcu edildiği anımsatılan iddianamede, sanığın, eylemini haksız fiilin meydana getirdiği hiddet veya şiddetli elemin etkisi altında işlediği gerekçesiyle 24 yıldan 36 yıla kadar hapilse cezalandırılması istendi.

Çaycuma ilçesinde geçen yıl 27 Aralık'ta Akın, iskambil oynarken meslektaşı Gegekoğlu'nu bıçakla öldürmüş, tezgahtar arkadaşı Bulut'u yaralamıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber