Hilmi Özkök: İnternet korkakların platformu

Haber Giriş : 26 Ağustos 2006 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kara Kuvetleri Komutanlığı'nın yazlık bahçesinde devir teslim töreninin ardından resepsiyon verildi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök, resepsiyonda Türkiye'nin Kuzey Irak'taki PKK kamplarını bombaladığına dair haberlere ilişkin soruları "Biz de basından okuyup öğreniyoruz" diye yanıtladı.

Orgeneral Özkök, ABD'nin PKK konusunda koordinatör atayacağı yönündeki haberlere ilişkin bir başka soruya da "Bir isim dolaşıyor ama daha ne bu ismin düzeyi belli, ne de görevi belli" yanıtını verdi.

'Telli demir çıktı her şey bozuldu'

Özkök, Büyükanıt hakkındaki çoğunluğu internet aracılığıyla yayılan iddialar ile ilgili bir soru üzerine de, konunun savcılığa intikal ettiğini kaydetti. Özkök, "İnternet, korkakların platformudur. Demir çıktı mertlik bozuldu, telli demir çıktı artık her şey bozuldu" dedi.

Devir teslim törenine Büyükanıt'ın kızı Bengü Caymaz ile eşi Ercan Caymaz da katıldı. Özkök, Büyükanıt ve kızı Bengü Caymaz arasında esprili bir sohbet yaşandı. Orgeneral Özkök "Baban senin için torunumun annesi diyor" derken, Orgeneral Büyükanıt da kızına dönerek "Sen puanı torundan aldın. Torun kontenjanından buradasın, yoksa törene giremeyecektin" dedi.

Komutanlar Erdoğan ve Arınç'ı uğurlamadı

TBMM Başkanı Arınç ile Başbakan Erdoğan, protokole ayrılan kameriyede kısa bir süre oturduktan sonra, resepsiyondan ayrıldılar. Komutanların, Arınç ile Erdoğan'ı uğurlamak için Cumhurbaşkanı Sezer'in de bulunduğu kameriyeden ayrılmadıkları görüldü.

radikal

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber