Şahin: 78 milyona müjdelerimiz var

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, AK Parti'nin emeklilerden gençlere ve kadınlara, asgari ücretlilerden taşeron işçilere, esnaftan çiftçiye kadar toplumun tüm kesimlerine sahip çıkan tek parti olduğunu ifade ederek "Beyannamemizde 78 milyona da müjdelerimiz var" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2015 17:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şahin: 78 milyona müjdelerimiz var

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Hekimhan ilçesini ziyaret eden Şahin, ilçe sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaş ve esnaflarla uzun süre sohbet eden Milletvekili Şahin, AK Parti'nin 78 milyona sahip çıkan bir parti olduğunu belirtti.

"EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ MİLLET OLACAK"

"Bizim her zaman olduğu gibi bundan sonra da en büyük gücümüz millet olacak" diyen Şahin, şunları kaydetti:

"Biz milletimiz için çalışıyoruz. Devleti, millete hizmetkar kılabilmek için 13 yıl boyunca elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. Seçim beyannamemizde herkese müjdelerimiz var. Elbette tüm partiler halka beyannamelerini sundu. Hepsinin halka vaatleri vardır ama bu millet, kimin vaadini yerine getirip getirmeyeceğini, kimin sözünü tutup tutamayacağını çok iyi bilir. Biz de hayal tacirliği yok. Maaşlara artış yapıyoruz, taşerona kadro veriyoruz. Yemde ve gübrede KDV'yi kaldırıyoruz. Emekli vatandaşlarımıza yeni zamlar vereceğiz. Esnafımıza faizsiz kredi veriyoruz. Tüm gençlerimize yurt imkanı sağlayacağız. Şunu özellikle belirtmek istiyorum: Beyannamemizde 78 milyona da müjdelerimiz var."

"MİLLETİMİZ KİMİN NE OLDUĞUNU GÖRDÜ"

Milletvekili Şahin 1 Kasım'da milletin önemli bir tercih yapacağına da dikkat çekerek, "1 Kasım seçimleri bizim için çok kritik bir dönemeç. Kritik bir süreçten geçiyoruz. Bugüne kadar yapılanları yüce milletimiz, çok net bir şekilde gördü. İrili ufaklı bütün muhalefet partilerinin niyetlerinin ne olduğunu en bariz şekilde gördük. Bu ülkede bir daha kanın akmaması, istikrarın bozulmaması için, çalışandan işverenine kadar her kesimin özveriyle baktığı bir tek şey, bu ülkede güçlü bir iktidarın olması gerektiğidir" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber