Erdoğan'dan Köşk dileği: İNŞALLAH

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 21 Mart 2007 09:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda tartışmaların sürdüğü bugünlerde aday olup olmayacağına ilişkin olarak ilk kez renk verdi. Kendisini ziyarete gelen yaşlıları kabul eden Erdoğan'a, misafirlerinden biri "Sizi Köşk'te görmek isteriz" dedi. Erdoğan da bu dileğe, "İnşallah" diyerek karşılık verdi. Erdoğan'ın, Çankaya Köşkü'ne çıkıp çıkmayacağı konusunda tartışmaların yapıldığı bugünlerde, "İnşallah" gibi bir kelimeyle de olsa bu dileğini açıkça ifade etmesi dikkati çekti. Bu kısa diyaloğa, Meclis televizyonu da haber turunda yer verdi.

Erdoğan, dün AKP grup toplantısı için salona giderken kuliste köşe yazarlarıyla karşılaştı. "Beliniz nasıl?" diye soran köşe yazarlarına, "İyiyim, iyiyim" karşılığını veren Erdoğan, "Hayırdır, özel bir şey mi var, toplanmışsınız?" dedi.

Bir köşe yazarının, "Size cumhurbaşkanı kim diyecek diye konuşuyorduk" demesi üzerine Erdoğan, Baykal'ın, "Çankaya'nın yolu diktir, bel fıtığı olanlar çıkamaz" sözüne atıfta bulunup espri yaptı. Erdoğan, "Malum, bel fıtığıyım. Bel fıtığı olanlar Çankaya'ya çıkamıyor, çıkamaz" dedi. Bu sözlere hem Erdoğan hem de yazarlar güldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber